Uw bouwbedrijf voor uw bedrijfspand of woonhuis

Bij Bouwbedrijf BLC Bouw staan kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We zijn een klein en gedreven bouwbedrijf maar groot genoeg voor grote bouwprojecten en klein genoeg voor korte lijnen en een persoonlijk contact.

We zijn actief in de nieuwbouw en onderhoud, van restauratie en renovatie van verschillende woningen en bedrijfspanden. Of het nu gaat om een aanbouw, een nieuwe badkamer of een complete renovatie van uw woning, wij kunnen alles aan. Dus heeft u een klus voor ons in de nieuwbouw, verbouw of aanbouw? Bouwbedrijf BLC Bouw uit Alphen aan den Rijn is uw aannemer voor de woning- en utiliteitsbouw. Wij werken met de modernste apparatuur en machines en de nieuwste materialen van hoge kwaliteit en technieken. Zo kunnen wij u gegarandeerd een goede kwaliteit leveren.

Onze professionals

Onze medewerkers zijn professionele vakmensen die alle aspecten op het gebied van bouwen als geen ander beheersen. Het werk dat zij leveren voldoet ruim aan de strenge eisen die wij aan onszelf en onze resultaten stellen. Wij vervullen als team uw wensen door middel van professionaliteit, creativiteit en vakmanschap, want bouwen doen we samen!

Korte lijnen, 1 aanspreekpunt…

BLC Bouw is al ruim 16 jaar actief, eigenaar Jack Bielec is een spontane en toegewijde ondernemer, die liever zijn handen uit zijn mouwen steekt dan dat hij achter zijn bureau zit. Eén aanspreekpunt en korte lijnen maken dat het team van BLC Bouw snel kan schakelen en u direct behulpzaam kan zijn. Heeft u tijdens het bouwproject vragen? Wij staan open voor al uw vragen, opmerkingen en/of suggesties.

Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor…

Jack BielecDirecteur
Mijn naam is Jack Bielec en bij mij geldt afspraak is afspraak. Ik sta voor kwaliteit, service, vakmanschap en netheid. Ik luister naar de klant en denk graag mee om de woonwensen te vertalen naar een praktisch en mooi eindresultaat.

Heeft u een verbouwing, project of andere klussen in of om uw woning of bedrijf? Mail of belt u mij gerust. Wij komen graag de situatie vrijblijvend bij u bekijken en opnemen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze nieuwe showroom.

RenateSecretaresse
Mijn naam is Renate, 42 jaar en al ruim 2 jaar werkzaam als secretaresse bij BLC Bouw. Vertrouwen, loyaliteit, gedrevenheid, betrokkenheid, professionaliteit en samenwerking zijn mijn gedragswaarden.

Mijn ambitie ligt met name in iets doen waar mijn hart ligt en dat is het secretaressewerk en het aangaan van een langdurige werkrelatie. Ik voel me bij BLC Bouw erg op mijn plek en hoop hier nog jaren mijn steentje te mogen bijdragen.

Ons teamTeamleden
BLC Bouw bestaat uit vele gezichten die samen één professioneel en vakkunding team vormen met één gezamenlijk doel: de motivatie om samen iedere keer weer een bouwproject of klus tot een goed einde te brengen.

Ons team van professionele goed opgeleide vakmensen bestaat uit projectleiders, allround timmerlieden, specialisten in systeemwanden en -plafonds, tegelzetters, metselaars, loodgieters, elektriciens en stucadoors.

Wij werken samen met de volgende bedrijven: