Aanbouw

Uw woning uitbreiden? Dat kan met een aanbouw of opbouw. Wij hebben de kennis en professionals om ieder project tot een goed einde te brengen, of u nu kiest voor steenbouw of houtskeletbouw wij maken altijd gebruik van de beste materialen en gereedschappen om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Zo geven wij advies op maat over constructie, isolatie, dak, regenwaterafvoer, kozijnen, ramen, verwarming en ventilatie. Wij kijken of we uw wensen op een zorgvuldige manier in vervulling kunnen laten gaan.

Aanbouw werkzaamheden
Bestratingen

Straatwerk

BLC Bouw is gespecialiseerd in diverse soorten bestrating. Van tuinpad tot terras en van sierbestrating tot opritten. Bestrating met natuursteen, stenen, klinkers en terrastegels hebben geen geheimen voor ons.

Behalve de aanleg van de tuin voeren wij natuurlijk ook gelijk het vuil af.

Klussen & overige werkzaamheden

Altijd al een keer die kleine klusjes willen doen waar u nooit aan toe komt? Laat deze dan op een zorgvuldige manier door BLC Bouw oplossen.

Vraag naar de onbeperkte mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Timmerwerkzaamheden
Kozijnen

Kozijnen

Houten kozijnen moeten eens per vijf á zes jaar voorzien worden van nieuwe verf. Behalve onderhoud van de kozijnen plaatsen of restaureren wij ook kozijnen.

Wij maken alle kozijnen op maat en deze worden op locatie gemonteerd. Dit geeft de garantie dat onze houten kozijnen altijd perfect passen.

Renovatie

Als u het authentieke, historische karakter wilt teruggeven aan uw woning zonder dat de karakteristieke eigenschappen van het pand veranderen, bent u bij ons aan het goede adres. Onze creatieve vakmensen hebben oog voor ieder klein detail.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Renovatie werkzaamheden
Sanitair

Sanitair

Een badkamer verbouwing of renovatie van de badkamer kan variëren van eenvoudig nieuw tegelwerk tot een compleet nieuwe badkamer met al het leiding- en elektrawerk nieuw of aanpassen. Door onze ruime ervaring en vakmensen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben wij goede connecties met verschillende sanitair en tegel bedrijven in Alphen aan den Rijn e.o. Het is voor ons dan ook geen probleem om u te assisteren bij een bezoek aan de showroom.

Zie ook ons aanbod stijlvolle badkameraccessoires van het merk sam.

Schilderwerk

Onze vakmensen besteden veel tijd aan de voorbereidende werkzaamheden (denk aan schuren, stofvrij maken en ontvetten).  Zo repareren onze schilders ook houtrot aan ramen, deuren en kozijnen. Indien er buitenschilderwerkzaamheden plaatsvinden kunnen wij gelijk dakinspectie, voegwerk en schoonmaakwerkzaamheden van de dakgoten meenemen. Vaak plaatsen wij tijdens de buitenschilderwerkzaamheden toch al een steiger, wat de kosten voor de extra werkzaamheden laag houdt.

Schilderwerk
Stucwerk

Stucwerk

Wij voeren alle voorkomende stukadoors werkzaamheden voor u uit o.a. pleisterwerk, restauratie, buitenstucwerk en raapwerk. Omdat stucwerk goed moet kunnen hechten zullen wij van tevoren bekijken of er een eventuele voorbehandeling nodig is.

Uiteraard kunnen wij ook de werkzaamheden uitvoeren die vooraf gaan aan het stucwerk (denk aan sloopwerk, timmer en/of loodgieterswerk, plaatsen gipsplaten).

Tegelwerk

Wij leveren en plaatsen tegelwerk op wanden en vloeren voor zowel kleine als grote oppervlakten. Uiteraard kunnen wij ook de werkzaamheden uitvoeren die vooraf gaan aan het tegelwerk (denk aan sloopwerk, timmer en/of loodgieterswerk).

We gaan zorgvuldig te werk en leveren het tegelwerk schoon af. Wij hebben aan kantoor een  showroom met diverse tegelwanden. Tevens kunnen wij u assisteren bij diverse sanitair- en tegelbedrijven in Alphen aan den Rijn.

Tegelwerk

Timmerwerk

Wij kunnen algemeen timmerwerk maar ook ambachtelijk timmerwerk leveren. Heeft u een eigen ontwerp/idee, is dit altijd te bespreken. Ook kunnen wij bijna alle soorten ramen, deuren en kozijnen op maat leveren/maken en plaatsen.

Het maken van een uitbouw of aanbouw of een complete dakopbouw behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vloeren

Ook voor het egaliseren of leggen vloeren kunt u terecht bij BLC Bouw. Van plavuizen tot natuursteen en van laminaat tot echte houten vloeren, klik-laminaat of pvc, vraag naar de vele mogelijkheden. Wij hebben goede connecties met verschillende vloerspecialisten in Alphen aan den Rijn. Het is voor ons geen probleem om samen met u langs te gaan om te kijken naar de vele mogelijkheden.

Zie ook ons aanbod PVC- en laminaatvloeren van diverse vooraanstaande merken.

Vloeren leggen
Verbouwingen

Verbouwing

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van woningen en kantoorruimtes. Of het om een groot project of een klein project gaat, we geven de aandacht die het verdient. Wij hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en weten wat er allemaal bij komt kijken.

We denken graag mee met u, ook financieel!