Werkwijze BLC Bouw

BLC Bouw gaat in nauwe samenwerking met u, op een gestructureerde en heldere werkwijze aan de slag. U wenst uiteindelijk te weten waar u aan toe bent bij uw verbouwing, renovatie of restauratie. Door onze planmatige manier van werken heeft een duidelijk beeld van het hele traject. Onze contactpersoon houdt u op de hoogte van de voortgang en bij vragen kunt u altijd bellen. Wij kunnen tevens op uw verzoek een bouwkundig bureau en/of (interieur) architect inschakelen.

De koffie staat klaar!

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom voor een eerste kennismaking onder het genot van een kop koffie. Wij komen ook graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van een eerlijk en professioneel advies. Nadat wij een globale schatting hebben gemaakt van de totale kosten heeft u tijd om er over na te denken. Wilt u met ons verder? Dan zullen wij een heldere en transparante  offerte voor u opstellen met een duidelijke vertaling van uw wensen en budget.

Indien u bepaalde werkzaamheden zelf wenst uit te voeren of door een derde partij laat uitvoeren wordt daar in onze planning rekening mee gehouden. Ook onderhouden wij het contact met de derde partijen als bijvoorbeeld een keukenleverancier, dit maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen bij eventuele aanpassingswerkzaamheden en houden wij de planning onder controle en up-to-date.

Stel vrijblijvend uw vraag

Vul hier uw gegevens in en wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw vraag.

Velden met een* zijn verplicht.

Uw naam*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Uw vraag*

Wat mag u van ons verwachten?

  • Duidelijke vertaling van uw wensen en budget in een transparante offerte
  • Vrijblijvend advies over materiaal keuze
  • Planning van de werkzaamheden volgens afspraak
  • 1 aanspreekpunt
  • Een plezierige samenwerking

Wij zijn er klaar voor!

Nadat u een akkoord heeft gegeven voor de start van de restauratie, verbouwing of renovatie kopen wij de juiste materialen in, treffen de voorbereidingen en maken een planning voor de uitvoering. Na het opstellen van deze planning nemen wij deze nog een keer goed met u door zodat u weet wat er gaat gebeuren.

Goede communicatie belangrijk!

Doordat u slechts 1 contactpersoon heeft vanaf het begin van het bouwproces tot aan het einde, is een optimale afstemming tussen opdrachtgever en aannemer mogelijk. Tijdens het verloop van het werk is er regelmatig overleg tussen opdrachtgever en aannemer voor het afstemmen van de voortgang van het werk, de details en het uitvoeren van eventuele wijzigingen in de uitvoering.

Heeft u tussendoor een vraag? Neemt u gerust contact met ons op!

Oplevering

Nadat wij het project hebben afgerond wordt er een afspraak met u gemaakt en zullen wij tijdens deze afspraak het opgeleverde werk nalopen en beoordelen. Indien er dan nog een eventuele onvolkomenheid wordt vastgesteld, wordt dit binnen de afgesproken termijn herstelt.

Wenst u meer informatie over BLC Bouw?

Wenst u meer informatie of een persoonlijke vrijblijvende afspraak bij BLC Bouw uit Alphen aan den Rijn? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Recente projecten