Afgelopen maandag hebben de jongens van BLC Bouw de facelift van de bovenverdieping en de hal van ons huis afgerond. Werkelijk alles is aangepakt, de plafonds en de muren zijn gestuct en van een frisse sauslaag voorzien, de elektriciteit is aangepast, de radiatoren verplaatst en alles is opnieuw geschilderd en dat bovendien binnen de afgesproken tijd! De jongens hebben de werkzaamheden met veel passie en toewijding verricht en hebben topkwaliteit geleverd. Wij kunnen BLC Bouw dan ook van harte aanbevelen!
Frank & Sieta van Frank Vermeulen Makelaardij Nederhorst den Berg
Wij hebben in 2016 al weer voor de tweede keer met Jack en zijn team van BLC Bouw gewerkt. Zij hebben ons huis uit 1905 met liefde en aandacht verbouwd. Naast het feit dat Jack zich ook dit keer weer aan het budget en de tijdsplanning heeft gehouden, is het ook echt fijn werken met zijn mensen. Ze hebben oog voor goede oplossingen in een karakteristiek huis als het onze, en de afwerking is goed verzorgd. Wij kunnen BLC Bouw van harte aanbevelen.
Dirk Meerburg
De renovatie van mij huis en tuin inclusief aanbouw volledig geoutilleerde studio in Amsterdam is zeer fraai geworden. Iedere werknemer van BLC bouw heeft zijn eigen specialiteit en dit team werkt zeer goed samen. De makkelijke communicatie met de leider van de dagploeg Sylvester en Jack en het dagelijks meedenken van deze vakbekwame mensen hebben mij erg positief verrast. Alles op tijd klaar en geen overlast veroorzaakt bij mijn buren. (En dat zijn er veel in Amsterdam…).
BLC een echte aanrader!!
Joeri Assink, Amsterdam
Met recht een vakman met oog voor detail en materiaal keuze. Adviserend en uitvoerend zeer punctioneel. BLC Bouw kan ik u ten zeerste aanraden. Hoffelijk Financieel
Hoffelijk Financieƫl
Mijn ervaring met BLC Bouw is erg goed. Naast uitmuntend vakmanschap, is het ook erg fijn dat Jack en zijn team echt goed met je meedenkt. Naast de juiste afwerking en keuze van materialen, is ook de oplevertijd goed bevallen. Ik kan u ieder aanraden om BLC Bouw in te huren voor verbouwing/ renovatie en dergelijke opdrachten, betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een goede prijs met uitstekende service.

Alexander Meijers, Chef de Cabine

Chef de Cabine